Zwitsal aanbieding

Zwitsal aanbieding – Alles voor de zachte babybilletjes!

Zwitsal aanbiedingBen jij op zoek naar een Zwitsal aanbieding? Wij helpen jou een handje en zetten de beste aanbiedingen voor dit top merk op een rij. Al bijna 100 jaar is Zwitsal een oer-Hollands merk die als geen ander weet hoe je het best voor je babybilletjes kun zorgen. Zwitsal staat bekend om huidverzorging en heeft sinds kort de Zwitsal luiers uitgerold. Zwitsal luiers zijn verkrijgbaar in maandboxen en uitsluitend bij Albert Heijn en Bol.com verkrijgbaar. De Zwitsal luiers zijn vaak verkrijgbaar met een flinke korting. Hou deze pagina in de gaten voor de beste Zwitsal aanbiedingen. Zwitsal heeft Zwitsal luiers, spullen om te wassen, en om te verzorgen. Alle informatie over de Zwitsal billendoekjes kan je op deze pagina vinden.

Huidige luier aanbiedingen van Zwitsal:

Waarom kiezen voor Zwitsal?

Zwitsal is al jaren een super bekend babyproduct. Zelfs met je ogen dicht, onderscheid je Zwitsal van de andere producten in het zelfde assortiment. Je kunt het voelen, en vooral ook ruiken! De producten van Zwitsal zijn ph-huidneutraal. Dit houd in dat je kind geen branderig gevoel ervaart bij het gebruiken van een Zwitsal product. De producten van Zwitsal zijn dermatologisch getest, mild en hypoallergeen. Alle babyexperts van Zwitsal werken samen met een medische advies raad om zo de beste kwaliteit voor de verschillende producten te garanderen. Naast Luiers, zeep en billendoekjes, heeft Zwitsal samen met robijn ook wasverachter en wasmiddel ontwikkeld.

Zwitsal aanbieding geldt voor de volgende producten

Zwitsal Luiers
De Zwitsal luiers zijn alleen verkrijgbaar in maandboxen. Je hebt dus direct genoeg luiers voor de hele maand. De luiers zijn verkrijgbaar in maat 2 tot en met 6. Luiers van Zwitsal zijn ultra absorberen en gedurende de dag, maar ook de nacht, worden de billetjes van jouw baby heerlijk droog gehouden. De luiers zelf zijn ongeparfumeerd. Je kunt met de bijgevoegde geurbuiltjes zelf bepalen of je de Zwitsal geur toevoegt aan de Zwitsal luier. Hoe je dit kunt doen staat in de bijgeleverde instructies op de verpakking.

Maandbox
De hoeveelheid luiers verschilt per maandbox. Hoe ouder je baby wordt, hoe minder luiers het kindje nodig heeft. De hoeveelheid Zwitsal luiers varieert tussen 252 luiers bij maat twee tot 132 luiers bij maat zes.

De maat van de luiers die je nodig hebt hangt allemaal af van Det gewicht van jouw baby. Hoe meer je baby weegt, hoe grotere luiers je nodig zult hebben.

Zwitsal verzorging
Om te wassen heeft Zwitsal wascrème en badschuim ontwikkeld. Deze producten zijn goed voor de huid van je kind en is regelmatig in de aanbieding. Door deze producten te gebruiken krijgt je baby een heerlijk zachte huid en ruikt je baby lekker fris!

Om te verzorgen is de Zwitsal bodylotion, Zwitsal huidolie en Zwitsal zachte crème ontwikkeld. Met deze producten kun je ook na het wassen, je kind heerlijk vertroetelen. Deze producten zijn speciaal voor baby’s ontwikkeld en zorgen er voor dat de huid niet gaat irriteren.

Voor het wassen van de haartjes is er Zwitsal Shampoo, Zwitsal haarlotion en Zwitsal haargel. Ook de haartjes van je baby moeten in de perfecte conditie zijn en uiteraard lekker ruiken!

Zwitsal wasmiddel en wasverzachter
In samenwerking met Robijn is er wasmiddel en wasverzachter ontwikkeld met de bekende Zwitsal geur. De heerlijke geur is meteen te herkennen en als je het ruikt wordt je direct blij. Deze wasmiddel en wasverzachter maken je kleren lekker zacht en daarnaast blijven ook de kleuren van de kleding langer mooi! Heerlijk genieten dus!

Welke winkels bieden een Zwitsal aanbieding?

Normaal gesproken zijn er veel winkels met aanbiedingen voor luiers. Bij de Zwitsal luiers is het zo dat alleen Albert Heijn en Bol.com ze verkopen. Dit zijn dan ook de enige winkels die regelmatig een Zwitsal aanbieding hebben lopen. Houd deze pagina dus goed in de gaten voor de actuele kortingen.