Zwemluiers

Zwemluiers

ZwemluiersEr zijn vele varianten van luiers, waaronder de zwemluier! Een zwemluier is qua idee het zelfde als een normale luier alleen absorberen zwemluiers geen vocht, waardoor ze tijdens het zwemmen niet dik en zwaar worden door het water. De baby kan om deze reden in alle vrijheid zwemmen en na afloop is de luier gemakkelijk los te maken door hem aan de zijkant open te scheuren. Deze variant van luiers werkt heel fijn en het kindje kan er prima in bewegen! Ideaal voor de eerste aanrakingen met water.
Prijstabel bestaat niet. Controleer uw shortcode.

Prints op zwemluiers

De zwemluiers zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zie je ook veel schattige en stoere printjes terugkomen! Voor zowel jongetjes als voor meisjes zijn de leukste printjes ontworpen!

Zwemluiers verplicht?

In de meeste zwembaden zijn er geen zwemluiers verplicht maar in sommige parken zoals center parks en Landal kan het wel voorkomen dat baby’s er verplicht één moeten dragen. Wanneer je op vakantie gaat naar zo’n park is het verstandig om vooraf van deze luiers te kopen. Eventueel is het ook mogelijk om op locatie te kopen, maar daar zijn de luiers een stuk duurder!

Waarom een zwemluier?

Het komt niet voor bij iedere baby, maar het wil wel eens voorkomen dat een baby plast of poept wanneer ze in bad, onder de douche of in een zwembad zijn. Door gebruik te maken van de zwemluier word de plas en poep opgevangen net als bij een normale luier. Het verschil is dat met de zwemluier de luier niet heel zwaar wordt van het water. Ideaal dus om het zwembad schoon te houden!