Pampers aanbieding

Pampers aanbieding – Pampers maandboxen en verschillende soorten luiers

Pampers aanbiedingEen Pampers aanbieding is regelmatig te vinden voor de verschillende producten zoals Pampers maandboxen, Papers Premium Protection, Pampers Active Fit, Pampers Baby-Dry Pants en Pampers Sleep & Play. Op deze pagina worden al deze producten kort toegelicht met daarbij de beste actuele kortingen. Voor de Pampers Billendoekjes aanbiedingen kan je op deze pagina terecht.

Huidige luier aanbiedingen van Pampers:

De actuele Pampers aanbieding per product

Per product worden de actuele aanbiedingen voor jou op een rij gezet. De aanbiedingen en kortingen verschillen per winkel, dus houdt deze pagina goed in de gaten.

Pampers Maandboxen

Pampers heeft verschillende Pampers maandboxen in elkaar gezet zodat je voordelig een hele stapel luiers kunt kopen. Er zijn Pampers maandboxen voor de Pampers Premium Protection, Pampers Baby-Dry, Pampers Baby-Dry Pants en Pampers Active Fit. Het grote voordeel is dat je maar een keer per maand je nieuwe luiers hoeft te kopen. Het voordeel van de webshops is dat ze in de meeste gevallen gratis thuisbezorgd worden.

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection New Baby luiers bieden het beste comfort en de beste bescherming, zodat je baby niets anders dan liefde zal voelen. Omdat ze zijdezacht zijn, zitten ze zo comfortabel dat je baby ze nauwelijks zal voelen. Met de enige echte Magische kanalen; absorberende kanaaltjes die het vocht gelijkmatig helpen verdelen over de luier voor onze beste droogheid. Onze unieke absorptielaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby’s gevoelige huid en de urine indicator laat je weten wanneer je baby verschoond kan worden. Met een navelvriendelijke uitsparing om je baby’s gevoelige buikje te beschermen met een comfortabele pasvorm rond de navel.

Pampers Baby-dry

Pampers Baby Dry heeft Micro PearlsTM die tot 30 keer hun gewicht absorberen en vocht insluiten. Ze zorgen ‘s nachts tot 12 uur lang voor droogheid zodat je baby de benodigde slaap krijgt en ‘s ochtends vrolijk wakker wordt.’s Nachts is jouw baby tot 12 uur lang droog.

De Micro PearlsTM absorberen tot 30 keer hun gewicht. Dankzij de droge toplaag die ontworpen is om vocht aan te trekken en zo snel mogelijk op te drogen, is de droge toplaag constant in contact met de huid van je baby. De zachte rekbare zijkanten passen zich aan de vorm en de beweging van je baby aan en zitten erg comfortabel.

Pampers Active Fit

Je baby wordt al snel een kleine avonturier en dat is iets om aan te moedigen. Wat baby’s zien als spel, is eigenlijk hun eigen unieke manier om de wereld te verkennen. Pampers Active Fit luiers uit de Premium Protection-lijn zijn Pampers’ droogste, best passende luiers. Ze houden baby’s tot wel 12 uur lang droog, zodat deze ongestoord kunnen spelen. Vergeleken met gewone luiers hebben ze bovendien extra elastische zijkanten die gemakkelijk sluiten, hoe je baby zich ook beweegt. Probeer Pampers’ droogste luiers, zodat je baby ongestoord kan kruipen, klimmen en de wereld verkennen.
Pampers Active Fit luiers houden baby’s tot 12 uur lang droog, zodat ze ongestoord kunnen spelen.
Dankzij de drievoudige pasvorm sluiten deze luiers prettig aan rond het buikje, de beentjes en de billetjes, zodat je baby de ruimte krijgt om naar hartenlust te bewegen en te spelen.
Extra ademend materiaal zorgt ervoor dat de huid van je baby fris blijft en niet geïrriteerd raakt.

Pampers Baby-Dry Pants

Met luiers van Pampers wordt je baby iedere ochtend vrolijk wakker. Met Microparels die het vocht vasthouden en je baby tot 12 uur lang droog houden. Een andere luier aandoen wordt ook een stuk gemakkelijker. Trek de Baby-Dry Pants aan. Verwijderen is eenvoudig. Door hem aan de zijkanten te scheuren en op te rollen met behulp van de handige tape aan de achterzijde is de oude luier zo opgeruimd.

Er zijn miljoenen manieren om je baby een goede nacht slaap te bezorgen, miljoenen manieren om je kleine liefde te schenken en er zijn miljoenen manieren om je baby al spelend de wereld te laten ontdekken. Pampers wil je baby helpen om optimaal te genieten van de drie dingen die er het meeste toe doen: Love, Sleep & Play.

Pampers Sleep & Play

Nieuwe Pampers Simply Dry is de luier met grootse prestaties voor een klein prijsje. Het verbeterde Extra-Dry-laagje absorbeert vocht van je baby’s huidje nog beter. Super mee rekkende zijkanten stoppen lekken nog voor het begint. Voor zo’n goede prijs kan niets jullie plezier nog in de weg staan als je baby en jij eropuit gaan!

Kenmerken van de Pampers Simply Dry:
• Een absorberende luier voor nog drogere billetjes
• Extra bewegingsvrijheid dankzij de elastische FLEX zijkanten

Op zoek naar de beste Pampers aanbieding?

Neem een kijkje bij de verschillende webshops die volgens ons de beste aanbiedingen hebben voor nieuwe pampers. Een Pampers aanbieding koop je bij Albert Heijn, Bol.com, Etos, Op is Op en Wehkamp. Let op, er zijn iedere week weer nieuwe aanbiedingen bij een van deze aanbieders.