Hydrofiele luiers

Hydrofiele luiers

Hydrofiele luierDe Hydrofiele luier wordt ook wel de multifunctionele poetsdoek genoemd. Naast dat je de hydrofiele doek kan vouwen tot luier zijn de doeken ook ideaal te gebruiken om bijvoorbeeld het mondje van het kind af te vegen, en andere dingen schoon te maken. Ook als je op reis gaat met je baby, kan de hydrofiele luier van pas komen. Het kan onder andere dienen als ondergrond om de baby te verschonen, of gebruik de luier als picknick kleed. Ook kan een hydrofiele luier als zomerdekentje gebruikt worden omdat deze net wat dunner is dan een normaal dekentje.

Prijstabel bestaat niet. Controleer uw shortcode.

Hydrofiele luier als luier?

Uiteraard is het mogelijk de hydrofiele doek te gebruiken voor meerdere doeleinden, maar vaak wordt de hydrofiele luier ook daadwerkelijk als luier gebruikt. Door de doek op een bepaalde manier op te rollen en te vouwen kun je de luier bij de baby aantrekken. Vaak wordt er dan nog gebruik gemaakt van een overbroekje zodat de luier niet zomaar uitvalt. Tijdens het verschonen kan je de luier op het plassertje van de kind leggen om te voorkomen dat het kindje jou onder plast.

Hydrofiel handdoek of normale handdoek?

De hydrofiele handdoek is heerlijk zacht, wat natuurlijk heerlijk is voor het huidje van de baby. Daarnaast is het doekje super dun waardoor je bij het droogmaken van de baby overal goed bij kunt. Achter de oortjes, tussen de vingertjes en tussen de tenen is geen probleem! Tot slot absorberen de hydrofiele doekjes super goed! In combinatie met de kleine maat van het doekje, scheelt dit ook veel bij het wassen. Een normale handdoek is in vergelijking met de hydrofiele doek een stuk ruwer wat voor de huid van de baby als onaangenaam ervaren kan worden. Ook is een normale handdoek een stuk dikker waardoor je bij de baby niet overal even goed bij kunt komen. Wat beide handdoeken gemeen hebben is dat ze allebei goed absorberen.