Huggies aanbieding

Huggies aanbieding – Huggies luiers, Huggies Newborn & Huggies broekjes!

Huggies aanbiedingBen jij op zoek naar een Huggies aanbieding zoals korting op Huggies luiers, Huggies Newborn of Huggies broekjes, dan ben je hier op de juiste pagina! Als je opzoek bent naar billendoekjes van Huggies in de aanbieding, dan kun je op deze pagina terecht. Huggies luiers passen zich aan het figuur van de baby aan door de rekbare tailleband die alle Huggies luiers hebben. Om het lekken te voorkomen zit er een speciale binnenzak in de luier en voor het optimale comfort zijn de luiers wat smaller in het midden gemaakt in de vorm van een zandloper. Binnen enkele seconde absorberen de luiers dankzij de nieuwe Dry Touch technologie.

Luier aanbiedingen van Huggies:

Welke Huggies producten wil je echt niet missen?

Om er voor te zorgen dat je gebruik kunt maken van de beste producten van Huggies, zullen wij deze producten even kort toelichten. De producten die toegelicht worden zijn Huggies Newborn, Huggies luiers, Huggies luierbroekjes, DryNites en Huggies Little Swimmers.

Huggies newborn
De Huggies Newborn zijn in luiermaat 1 en 2 verkrijgbaar. Dankzij de unieke zachte kussentjes wordt de vloeibare ontlasting die in de Huggies terechtkomt direct geabsorbeerd. De bovenkant van de Huggies Newborn zijn speciaal ontwikkeld en gevormd zodat het naveltje goed kan genezen. Deze ademende luiers zorgen ervoor dat het huidje van de baby kan ademen en dat voorkomt irritatie. Wat ook erg handig is, is de vochtigheidsindicator. Deze verander namelijk van kleur als er ontlasting in de luier zit en als het tijd is om de luier te vervangen.

Huggies luiers
Wanneer de baby wat groter wordt, is het tijd om gebruik te maken van de Huggies luiers. Deze zijn er in luiermaat 3 tot en met 6. De luiers zijn voorzien van de nieuwe Huggies Dry Touch technologie. Deze technologie zorgt er voor dat de luiers absorberen binnen enkele seconden. De zandloper vorm die smaller is in het midden van de luier zorgt voor een optimaal comfort voor je kind! Er is regelmatig een Huggies aanbieding voor luiers.

Huggies luierbroekjes
De luierbroekjes van Huggies zorgen voor een pasvorm die altijd past. De zachte 360 graden tailleband zorgt er voor dat de broekjes zich direct aanpast aan het figuur van jou baby. Deze luierbroekjes zijn super gemakkelijk uit te trekken en de vochtigheidsindicator geeft aan wanneer er ontlasting in de luier zit. Dit gebeurt door een veranderende kleur van de indicator.

Huggies DryNites
Drynites van Huggies bestaan uit Matrasbeschermers, broekjes voor jongens en broekjes voor meisjes. Met de productlijn van Huggies DryNites zorg je ervoor dat jouw baby nooit meer wakker wordt in een nat bed. Wist je dat een op de vier kinderen nog in bed plast? Meestal gaat het vanzelf over, maar soms is dat niet het geval. Het kan komen doordat je kind niet wakker wordt als hij of zij moet plassen, maar ook een nachtmerrie kan de oorzaak zijn van bedplassen. Met Huggies DryNites bescherm je bed tegen bedplassen. Doordat je kind niet wakker wordt door het bedplassen omdat de Huggies DryNites alles direct absorbeert krijgt je kind meer zelfvertrouwen wat kan helpen bij het over laten gaan van het bedplassen.

Huggies Little Swimmers
Ga jij al lekker zwemmen met jouw baby? Met de zwemluiers van Huggies zorg je ervoor dat jouw kind lekker in het water kan spelen zonder zich zorgen te maken. Bij normale luiers absorberen de luiers het vocht waardoor de luier zwaarder wordt en je baby naar beneden kan zakken. De Huggies Little Swimmers absorberen wel, maar zwellen niet op. De luiers zullen dus niet veel zwaarder worden, maar wel de perfecte bescherming bieden, ook in het water. Daarnaast zijn de Little Swimmers ook verkrijgbaar met opdrukken van verschillende Disney figuren.

Bij welke winkels zijn Huggies luiers allemaal in de aanbieding?

De Huggies luiers zijn te koop bij vele winkels, maar niet overal zijn ze even vaak in de aanbieding. De winkels waar wel regelmatig goede aanbiedingen zijn voor Huggies, zijn Albert Heijn, Bol.com, Etos, Op is Op en Wehkamp. Waarom teveel betalen als je ook kunt kiezen voor een Huggies aanbieding met hoge kortingen?