Black Friday, Luiers met korting

0

Hoge Black Friday korting op Luiers

Zoals alle pappa’s en mamma’s inmiddels weten, zijn luiers duur en heb je iedere maand weer nieuwe nodig. Gelukkig is er een keer per jaar Black Friday en zijn er super hoge kortingen en vele leuke aanbiedingen. Zowel de Pampers en de Zwitsal wordt voor bodemprijzen verkocht.

Wat is Black Friday?

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving en komt oorspronkelijk uit Amerika. Afgelopen jaren is het overgewaaid vanuit Amerika en je merkt dat deze hype zeker niet ongemerkt is gebleven. Zowel de media als nieuwsrubrieken gaan helemaal los over Black Friday kortingen.

Maar wat is Black Friday nou precies? Het meest leuke van deze dag is dat alle grote webshops, en ook een aantal kleine webshops, de grootste kortingen en de leukste aanbiedingen bedenken. Oorspronkelijk is deze dag in Amerika bedoeld om de decemberinkopen te doen en dat verklaard ook direct waarom de ene grote partij een nog grotere korting aanbiedt dan de ander.

Meer informatie over Black Friday is te vinden op BlackFridayShoppen.nl. BlackFridayShoppen.nl heeft verschillende pagina’s ingericht waar alle deelnemende webshops te vinden zijn, de leukste deals worden uitgelicht en er is ook extra informatie te vinden over Cyber Monday. Indien je op de hoogte gehouden wil worden van de aanbiedingen rondom de twee tradities, kun je je het best even aanmelden voor de nieuwsbrief van Blackfridayshoppen.nl. Je mist dan geen enkele korting en aanbieding en bent er dan altijd als een van de eerste bij!

Aanbiedingtip

Wij raden aan om gebruik te maken van de mooie aanbiedingen en hoge kortingen en direct pampers in te slaan voor een langere periode. Zo kan je weer een tijdje vooruit met de relatief goedkope voorraad!

Luiertassen zijn ideaal voor onderweg!

0

Luiertassen ideaal voor onderweg!

LuiertassenGa je vaak op reis, of moet je vaak ergens naar toe met je baby, dan kunnen luiertassen goed van pas komen. In een luiertas kan je alle belangrijke spullen meenemen die van pas kunnen komen als je met je baby op pad gaat. Een luiertas bestaat meestal uit verschillende vakken waar je alle babyspullen gemakkelijk maar zeker ook overzichtelijk kunt opbergen. Daarnaast zit er in de meeste luiertassen ook een speciaal isoleervak waarin babyvoeding bewaard kan worden en zo redelijk op temperatuur gehouden kan worden.

Sommige luiertassen worden geleverd met een handig verschoningsmatje waar je de baby op kunt verschonen.

Ga je binnenkort op reis of een dagje weg met je baby? Wees goed voorbereid en neem een mooie luiertas mee! Je hebt ze in verschillende soorten en maten. De tassen passen ook gemakkelijk op een buggy en zijn in verschillende kleuren en met verschillende opdrukken verkrijgbaar.

Klik hier voor extra informatie over specifieke tassen!

 

Pampers Maandboxen maar €47,-

0

Pampers Maandboxen

pampers-maandboxen-voor-e47

Alle Pampers Maandboxen voor maar €47,- bij Wehkamp. Daarnaast is er ook 40{ed0bf7a565f25a2fd65be9a74d866a991c2b979f40471d76816663e9149dcafd} korting op de grootverpakkingen van billendoekjes van het merk Zwitsal. En alsof het nog niet genoeg is worden de care producten aangeboden met 25{ed0bf7a565f25a2fd65be9a74d866a991c2b979f40471d76816663e9149dcafd} korting. Op al deze artikelen zitten bij Wehkamp tijdens de actie periode geen verzendkosten!

Deze actie is geldig van 13-09-2016 tot 26-09-2016! Dus wees er snel bij!

Klik hier om direct de Pampers Maandbox voor maar €47,- te bestellen!

De Pampers maandboxen.

Voor een hele maand je pampers al in huis en gratis bezorgd waar en wanneer jij maar wilt. Je hoeft dus nooit meer te zeulen met pakken luiers tijdens het boodschappen doen, ze komen gewoon naar je toe. Handig toch? De maandboxen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en je bent nog voordeliger uit als je er ook nog doekjes bij bestelt.

Benieuwd welke maandboxen Pampers allemaal aanbiedt? Klik Hier!

Luiertaart maken

0

Een Luiertaart maken!

Een goede vriendin is in verwachting en je wilt met een leuk en uniek kraamcadeau komen waar het stel ook daadwerkelijk wat aan heeft. Een leuk en creatief idee is om zelf een luiertaart te maken. Een luiertaart bestaat voornamelijk uit luiers, maar kan opgevrolijkt worden met andere decoratie of spulletjes die nuttig kunnen zijn voor de baby!

luiertaartWat heb je nodig voor een luiertaart?

– Tussen de 60 en 70 luiers.
– Elastiekjes (Je hebt grote en kleine elastiekjes nodig).
– Gekleurd lint (Blauw voor jongen, roze voor meisje).
– Een onderplaat (Hiervoor kan karton, glas of ander stevig materiaal gebruikt worden).
– Doorzichtig folie
– Cadeaulint

Optioneel
– Een speen
– Baby schoentjes
– Bloemen (Kunstbloemen geven niet af).
– Knuffelbeer
– Slab
– Drinkflesje

En nu knutselen!

Voor de eerste stap heb je de kleine elastiekjes nodig. Rol alle luiers op en zet ze vast met een klein elastiekje. Je rolt ze eigenlijk een beetje op zoals je ook wel eens een krant oprolt. Je krijgt een soort cilindervormige luier. Maak er dus geen propje van!

Wanneer je alle luiers hebt opgerold pak je zeven luiers waarvan je één luier als begin neemt. Zet hier de overige zes luiers omheen en maak ze vast met een groter elastiek. Je hebt nu de bovenste laag van je luiertaart af! Voor de middelste luier heb je 18 luiers nodig. Eerst herhaal je de eerste stap waarvoor je zeven luiers nodig had. Hier omheen zet je 12 luiers en tot slot doe je er nogmaals een groot elastiek omheen. Tot slot maak je voor de onderste laag de zelfde laag met nogmaals 17 extra luiers er omheen. Leg de bodemplaat neer en et de lagen op elkaar en de basis voor een drielaagse luiertaart is af! Het is uiteraard mogelijk om de taart zo hoog te maken als je zelf wilt!

luiertaart-meisje

Decoratie

Nu kan je de taart nog mooi opmaken. Doe gekleurde linten om iedere laag, plaats wat bloemen, een speen, een slab of een knuffelbeer tussen de luiers, of boven op de luiertaart en pak tot slot de taart in met doorzichtig inpak folie. Een mooi lintje om de bovenkant heen en je taart is af!

Veel plezier met geven!

Goedkope luiers van hoge kwaliteit!

0

Goedkope luiers kunnen ook van kwaliteit zijn!

Kinderen verbruiken per dag gemiddeld tussen de 6 en 10 luiers! De prijs die je iedere maand aan luiers kwijt bent kunnen daarom erg hoog oplopen. Natuurlijk wil je voor jouw kind alleen maar het beste van het beste, uiteraard zijn wij het daar helemaal mee eens. Maar waarom zou je daar het volledige bedrag voor betalen?

Goedkope luiers in een maandelijkse pack!Wij van Luiers goedkoop, zetten alle goedkope luiers voor jou op een rij, zodat je zelf kunt kiezen wat aansluit bij je budget en kwaliteitswensen. We hebben een speciale pagina ingericht waar elke dag alle aanbiedingen te zien zijn van luiers en pampers. Je kunt hier klikken om naar de aanbiedingen pagina te gaan met alle goedkope luiers op een rij!

Goedkope luiers versus de kwaliteit

Er zijn vele verschillende varianten van luiers. Alleen van het merk Pampers zijn al meer dan zeven varianten te krijgen. Iedere soort luier heeft zijn eigen specialiteiten. Dit wordt dan ook uitvoerig op de verpakking omschreven. Elke dag zijn er wel een aantal aanbiedingen op het gebied van luiers en om die reden zijn verschillende kwalitatieve luiers van kwalitatief materiaal, voor een geweldige prijs!