Aanbiedingen bij Etos

De beste luiers aanbiedingen bij Etos

Ben je op zoek naar luiers aanbiedingen bij Etos? Etos is in Nederland bekend als een van de beste drogisten in Nederland. Met een ruim assortiment aan verzorgingsproducten, beauty producten en producten voor je baby, kun je hier goed terecht als je op zoek bent naar producten om je baby te verzorgen. Denk aan crèmes, shampoo, luiers en nog veel meer. Al deze producten zijn van verschillende merken verkrijgbaar. Onder ander Pampers, Zwitsal en het Etos huismerk zijn bij Etos verkrijgbaar.

Alle aanbiedingen bij Etos:

Klik op één van de onderstaande links om direct naar de aanbiedingen te gaan.

Pampers aanbiedingen bij Etos

Pampers is misschien wel het meest bekende merk als we het hebben over luiers. Zeg ik luiers, dan zegt negen op de tien mensen Pampers. Dit komt omdat Pampers erg kwalitatief zijn, maar daarnaast ook erg bekend in Nederland. De producten die Etos van Pampers regelmatig in de aanbieding heeft zijn de Pampers maandboxen, Pampers Premium protection, Pampers Baby-dry, Pampers Active Fit, Pampers Baby-Dry pants en Pampers Sleep & Play. Jouw baby lekt nooit meer door met de super goede luiers van het merk Pampers. Benieuwd welke actuele Pampers aanbiedingen er allemaal bij Etos zijn?

Zwitsal aanbiedingen bij Etos

Wie kent de bekende geur van Zwitsal niet? Dit oer-Hollandse merk is zo bekend om haar geur, dat iedereen die het ruikt, direct weet dat het Zwitsal is. Producten van Zwitsal die regelmatig in de aanbieding zijn, zijn de maandboxen met Zwitsal luiers, Zwitsal verzorgingsproducten en de Zwitsal wasmiddel en wasverzachter die in samenwerking met Robijn is ontwikkeld. Het kenmerkende van de wasmiddel en wasverzachter is dat je de kwaliteit van Robijn wasmiddel krijgt, met de geur van het lekkerste merk Zwitsal.

Huggies aanbieding bij Etos

Etos heeft van Huggies alleen de Huggies DryNites in het assortiment. DryNites is ontworpen om je kind droog de nacht door te komen. Naast de luiers voor jongens en meisjes, is er ook een matrasbeschermer van DryNites. De Huggies DryNites zijn regelmatig bij Etos met korting verkrijgbaar. Houdt de actuele aanbiedingen goed in de gaten.

Neutral aanbieding bij Etos

Hoewel Neutral geen luiers heeft, zijn de baby verzorgingsproducten wel regelmatig in de aanbieding. Het mooie van Neutral is dat er geen parfum en zeep in dit product zit waardoor het optimaal te gebruiken is voor baby’s met een gevoelige huid. Door deze Neutral producten te gebruiken, voorkom je irritatie plekjes bij je baby. Een echte aanrader dus.

Billendoekjes aanbiedingen bij Etos

Ook Etos heeft billendoekjes van verschillende merken in de aanbieding. Merken als Huggies billendoekjes, Pampers billendoekjes, Neutral billendoekjes of Zwitsal billendoekjes zijn regelmatig met korting verkrijgbaar. Al deze doekjes zijn verkrijgbaar bij Etos en zijn regelmatig in de aanbieding. Bekijk de webshop van Etos om het gehele assortiment met baby verzorgingsproducten te zien!

Benieuwd welke winkels er nog meer luier aanbiedingen hebben?

Naast Etos zijn er veel meer winkels met luier aanbiedingen. Winkels die regelmatig luiers in de aanbieding hebben zijn Bol.com, Albert Heijn, de Op is Op voordeelshop en Wehkamp. De winkels wisselen elkaar vaak af met de aanbiedingen. Hierdoor is er iedere week wel een nieuwe aanbieding waardoor je veel minder hoeft te betalen voor de kwalitatieve merk luiers dan dat je oorspronkelijk gewend bent.